English version of this blog:
http://cristina-kitchen.blogspot.com/

vineri, 6 februarie 2009

Pulpe de pui cu legume



  • 6 - 7 cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 4 pulpe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac mic
  • 1/2 telina mica
  • 100 g pastai
  • + / - un ardei
  • + / - o rosie
  • cativa ciorchi de brocoli
  • 100 ml vin alb duceag
  • 200 ml supa
  • ulei pentru uns tava
  • sare, piper, cimbru

Cartofii, ardeiul, rosia se curata, se spala si se taie.
Morcovul, pastarnacul, telina se curata, se taie si se fierb.
Brocoli se fierbe in apa cu sare.
Ciupercile se curata si se spala.
Pulpele se curata de pielita, se spala, se sterg de apa si se condimenteaza.
Tava se unge cu ulei, se adauga cartofii, morocvul, pastarnacul, telina, pastaii, ardeiul, rosia, ciupercile, pulpele si brocoli.
Se adauga vinul si supa. se pune tava in cuptor pana cartofii sunt fierti, iar pulpele prajite.



Niciun comentariu: